новини

С над 30-годишен опит в бранша сме изградили име на коректен партньор!

Ростер - Зелен и ефективен с новите хибриди на Komatsu

02 Юли 2020

Ростер ООД прибави към постоянно обновяващия се автопарк четири чисто нови хибридни багера Komatsu HB215LC-2-HYBRID, като по този начин фирмата е собственик на девет нови хибрида от 2017 и 2018. Бройката е рекорд за страната и доказва амбицията на Ростер за лидерство в качественото изпълнение на проекти.Ростер винаги се стреми да е в крак с новите технологии – а хибридните машини на Komatsu са бъдещето. Те са щадящи природата, високоефективни и икономични.

С помощта на тази иновативна техника проектите са извършвани с изключителна бързина, надеждност и минимално количества вредни емисии. Тези изключителни машини са използвани главно за разрушаване, изкопи, насипи и рециклиране на материали.Това разнообразие на дейности се дължи на възможността на Komatsu HB215LC-2-HYBRID да работи с различни прикачни като кофа 1.4 - 1.8 м3, хидравличен чук 1500 кг., хидравличен магнит и хидравлични ножици.За фирма Ростер екологичната насоченост е една основна ценност и чрез постоянните си иновации спрямо механизацията се бори за по-чиста природа и по-здравословна среда на работа за своите  служители. Хибридните попълнения са точно това – бъдещето, което Ростер търси.


Комплексни решения свързани с разрушаване на сгради и демонтаж на съоръжения, изкопи и извозване, рециклиране на строителни отпадъци и транспорт.

Нашите контакти

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС:
гр.Смолян 4700 ул.Бузлуджа 11 офис 19

  +359 301 8 22 44
  office@roster.bg

  Понеделник - Петък: 8:00ч. - 18:00ч.
Събота и Неделя: Почивен ден!