новини

С над 30-годишен опит в бранша сме изградили име на коректен партньор!

„Ростер” ООД обявява инвестиционно намерение

27 Септември 2023

„Ростер” ООД има следното инвестиционно предложение: Увеличаване на количествата на вече разрешени кодове отпадъци на Площадка № 1, с местонахождение гр. Смолян, ул. „Петър Берон“. Увеличаване на количествата на вече разрешени кодове отпадъци, добавяне на нови кодове  и дейности с тях на Площадка № 2 с местонахождение временни строителни площадки на територията на РИОСВ Смолян /площадки по чл. 20, т.1 и 2 от НУСОВРМ/.

 

Инвестиционното намерение е за разширение на производствената дейност чрез увеличаване на количествата на вече разрешени кодове отпадъци на Площадка № 1, с местонахождение гр. Смолян, ул. „Петър Берон“, УПИ №67653.934.319, кв. 234 по плана на гр. Смолян. Увеличаване на количествата на вече разрешени кодове отпадъци, добавяне на нови кодове и дейности с тях на Площадка № 2 с местонахождение гр. Смолян, обл. Смолян, общ. Смолян, общ. Чепеларе, общ. Рудозем, общ. Неделино, общ. Мадан, общ. Златоград, общ. Девин, общ. Доспат, общ. Борино, общ. Баните, общ. Лъки, общ. Сатовча и общ. Ардино - временни строителни площадки на територията на РИОСВ Смолян /площадки по чл. 20, т.1 и 2 от НУСОВРМ/.


Комплексни решения свързани с разрушаване на сгради и демонтаж на съоръжения, изкопи и извозване, рециклиране на строителни отпадъци и транспорт.

Нашите контакти

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС:
гр.Смолян 4700 ул.Бузлуджа 11 офис 19

  +359 301 8 22 44
  office@roster.bg

  Понеделник - Петък: 8:00ч. - 18:00ч.
Събота и Неделя: Почивен ден!